Екшън като във филм се е разиграл в бензиностанция край Асеновград

...
Екшън като във филм се е разиграл в бензиностанция край Асеновград
Коментари Харесай

Жена с торба на главата обра бензиностанция

Екшън като във филм се е разиграл в бензиностанция край Асеновград през днешния ден преди разсъмване. Обектът на „ Петрол “, който се намира след изхода на града в посока Бачково, е бил атакуван и обран към 4 часа тази заран, научи „ Марица “.

Тогава в работното помещение при касиерката нахлула жена с нахлузена на главата найлонова торбичка, която имала пробити дупки за очите.

Нападателката съумяла да отвори касата и да задигне от нея оборотните пари, които били към 3000 лв.. След това си плюла на петите и изчезнала в тъмното.

Служителката на касата незабавно позвънила на тел. 112. Пристигналите чиновници на реда почнали следствие на обира и единствено след броени минути разбрали, че това е инсценировка. Оказало се, че нападателката е някогашен чиновник на бенциностанцията. Преди време тя била уволнена от работа поради друга кражба. Въпреки дегизировката тя бързо била разпозната на записите от охранителните камери в обекта.

Сега била влезнала в комбина с актуалната бензинджийка, която сякаш обрала. Ченгетатата щракнали белезници на двете дами и ги прибрали в Районното в Асеновград. Възстановени са и парите от инсценирания удар.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР